Wijziging locatie RSW / Smoke Jamboree!

jungle_1

De locatie van de RSW / Smoke Jamboree is gewijzigd!

Ondanks alle inspanningen van de Gemeente Echt-Susteren en onze eigen contactpersoon is het niet gelukt om op tijd een geschikt terrein te vinden voor de organisatie van de RSW/Smoke binnen de Gemeente Echt-Susteren.

We willen de mensen van de Gemeente Echt-Susteren bedanken voor hun inspanningen en hopen in de toekomst weer gebruik te kunnen maken van de gastvrijheid in de Gemeente Echt-Susteren.


Er zijn door de organisatie contacten gelegd om de RSW/Smoke te gaan houden in het mooie Urmond (gemeente Stein).

Spellen en Workshops

jungle_1

Workshops en spellen mogen al doorgegeven worden. Wie het eerst komt….. Als een workshop of spel al is doorgegeven zal aan je gevraagd worden om een ander workshop of spel te zoeken. Geef ook de financiele begroting door voor de workshop of spel. De organisatie laat je weten of de workshop of het spel akkoord is. Pas na akkoord kun je uitgaven doen.  Uiterlijke opgavedatum is zondag 1 maart.

Definitieve inschrijving

jungle_1

Men kan definitief inschrijven voor de RSW en Smoke Jamboree t/m zondag 1 maart. Tevens dient dan de betaling te zijn gedaan.

Voorinschrijving

jungle_1

Men kan voorinschrijven voor de RSW en Smoke Jamboree t/m zondag 12 januari.

Thema bekend.

jungle_1

Dit jaar gaan we mee met het Landelijk Thema Expedition Jungle Fever (een beetje aangepast). Voor de Regionale Scoutingwedstrijden 2020 is dit Jumanji (Scouts Welcome to the Jungle).

Data en plaats bekend.

jungle_1

De RSW en Smoke Jamboree zullen worden gehouden op 17 – 18 en 19 april. De lokatie zal zijn in de Gemeente Echt-Susteren. Momenteel wordt bekeken waar precies het zal zijn.